Over ons

Vanwege de allergie van mijn vader dachten we dat er geen hond in huis kon komen.  Maar in 2005 kwamen we achter het bestaan van de Lagotto Romagnolo. Begin 2006 kwam Amy in ons leven. Met Amy zijn wij gaan showen en sindsdien is showen een hobby van ons geworden. Na een tijdje wilden we er graag een tweede hond bij, een nieuw ras. Ook de vacht van de Tibetaanse Terrier bleek geen problemen te geven. In 2010 kwam Dhara in ons leven. Sinds eind 2015 wonen wij in Bodegraven, Lagotto Amy woont bij mijn ouders. Uit ons nestje van 2016 hebben wij Diva aangehouden.

 

Gezondheid en karakter staan op de eerste plaats. Aangezien showen een hobby van ons is, hebben onze honden zich natuurlijk op dat gebied ook bewezen.

 

Wij fokken volgens de regels van de door de Raad van Beheer erkende vereniging: RvTT

 

Wij vinden het leuk om door de nieuwe baasjes op de hoogte gehouden te worden, over hoe het nu met hun hondjes gaat. Als de nieuwe baasjes het ook leuk vinden spreken wij nog wel eens af om bijvoorbeeld te wandelen. In 2015 hebben wij een wandeling voor al onze gefokte pups georganiseerd. Hieronder het filmpje van een heerlijke dag!